ScootFast en FEMS ... samen !

 

België hand in hand met ScootFast !!!

Naar aanleiding van de sponsorovereenkomst tussen ScootFast en de NSSC in Nederland, hebben we hetzelfde contract met onze vrienden van de sprint organisator FEMS in België gesloten. Met deze nieuwe partnerschap willen we onze betrokkenheid met de competitie tonen en vooral ook onze wens om deze sport, die ons zo dierbaar is, te ontwikkelen.


Sprint & Speed ​​...

Onder de vlag van ScootFast zal dus de FEMS (Fédération Endurance & run Moto Scooter) de 7 geplande evenementen van het seizoen 2016 (sommige zijn nog te bevestigen) organiseren. De wedstrijden van de FEMS combineren  "run" en snelheid races in hetzelfde weekend, wat wij enorm waarderen aangezien veel deelnemers fan van beide disciplines zijn!

Iedereen blij

Met deze overeenkomst is de FEMS verzekerd van een professionele materiële steun voor de organisatie van haar evenementen. Omdat België aan Frankrijk grenst, hopen we dat onze "Frenchies" onze Belgische vrienden op eigen bodem zullen komen uitdagen! Niettemin, onze samenwerking betekent volop geschenken voor elke deelnemer en nog meer voor de snelsten onder hen.


Concreet hebben wij geregeld:


Standaard 10% korting in onze store voor alle FEMS deelnemers van dit seizoen.

Cadeaubonnen tot € 50 voor de winnaars van elke categorie.

Veel extra verrassingen voor de deelnemers


FEMS en ScootFast gaan samen de sprints onveilig maken, we rekenen dus op jullie om daar te laten zien wat jullie waard zijn !!

Het SF-team ...

 

Volg  FEMS op FACEBOOK